Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granta gađali i upaljačima, prozvao ga i Stamenković!

Avram Grant već je u dospeo u ozbiljne probleme od dolaska na klupu Partizana. Prednost koja se ubrzano topi ponovo je uzburkala duhove u Humskoj, a navijači su Izraelca posle meča gađali i upaljačima. Uz nezadovoljstvo navijača, Grant se suočio i sa prozivkama kolege sa klupe Slobode.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijači Partizana postrojavali fudbalere i upaljačima gađali Granta

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2012, 13:58

U kakvom se stanju trenutno nalazi fudbalski klub Partizan najbolje oslikava detalj sa atletske staze odmah po završetku meča sa Slobodom (0:0). Naime, vođe Alkatraza, vodeće navijačke frakcije grobara, najpre su pozvale prvotimce ispred tribine, a onda se žučno sa njima raspravljalji, i pritom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.