Grant opet u Humskoj

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 10:46

Grant opet u Humskoj

Stadion Partizana biće domaćin 171. večitog derbija.

U sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj ulici utakmica između Crvene zvezde i Partizana spustiće zavesu na srpski fudbal u 2023. godini.

Ovaj duel crno i crveno-belih proći će pod budnim okom raznih trenera, predsednika klubova i nekih skauta.

Na "mesto zločina" posle više od deset godina se vraća Avram Grant >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će biti gost na stadionu Partizana u istočnoj loži.

Grant je sa crno-belima osvojio titulu, ali se nije dugo zadržao na klupi "parnog valjka".

Bivši trener crno-belih je najavio da će prisustvovati večitom derbiju kada je on trebao da se odigra još pre tri meseca.

On će tako na delu moći da vidi svoje zemljake u oba tabora, Bibarsa Natha, Omrija Glazera i trenera Crvene zvezde Baraka Bahara.

Sem Granta gost derbija će biti i predsednik košarkaškog kluba Makabi Šimon Mizraki, čiji klub je zbog dešavanja u Izraelu domaćin evroligaških utakmica u hali "Aleksandar Nikolić".

Svoj dolazak je najavio i bivši reprezentativac Hrvatske i sportski direktor Šahtjora Darijo Srna.

Igor Duljaj nije krio da je tokom sastavljanja ekipa za ovu sezonu, često bio u kontaktu sa Srnom i da mu je on dosta pomogao u tome koga bi mogao da dovede u ekipu crno-belih.

Srna na utakmicu dolazi i zbog napadača Partizana Mateuša Saldanje za koga želi da se uveri u njegove kvalitete na licu mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.