Grant će dati šansu mladima, ali ne i protiv Borca

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant će dati šansu mladima, ali ne i protiv Borca

BEOGRAD - Trener Partizana Avram Grant rekao je da će nastaviti da pruža šansu mladim fudbalerima, ali da nije siguran da će to učiniti u meču protiv Borca, pošto je to tim koji se bori za opstanak, pa je zato opasan protivnik.

"Plan je da šansu damo mladim igračima, kao što sam pre to učinio sa Sašom Markovićem i golmanom Nikolom Petrovićem. Mlađi rade dobro na treninzima. Sigurno će dobiti priliku, ali ne znam da li na meču protiv Borca", rekao je Grant novinarima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << centru Teleoptik.

"Borac se grčevito borbi za opstanak. Iz iskustva u Vest Hemu znam da svi timovi koji su u toj situaciju rade svi ne bi li došli do bodova".

Partizan u subotu gostuje Borcu u Čačku i eventualna pobeda bi mu i zvanično donela titulu, dok domaći tim mora da pobedi, ako želi da zadrži šanse za opstanak u ligi.

"Svi timovi koji se bore za opstanak čine sve da dođu do bodova i zato su opasni. Ne znam sa kojom taktikom će nastupiti", kazao je izraelski trener. Partizan ima kadrovskih problema, naročito u napadu, tako da je Grant prekomandovao veznog igrača Davida Mangu napred. Neizvestan je nastup Lazara Markovića, koji ima povredu trbušnih mišića. Već duže vreme su povređeni i napadači Eduardo Pašeko i Marko Šćepović.

"Ne znam da li znate, ali Lamina Dijaru "držim u kutiji" (čuvam ga). Zbog toliko čestih povreda prebacio sam Mangu u napad", rekao je Grant. Izveštače je zanimalo da li Grant razume poziciju trenera Borca Slavka Vojičića, pošto se Izraelac u Premijer ligi borio za opstanak sa Vest Hemom.

"Čim poredite Premijer ligu i Super ligu to je dobro, jer znači da je srpska liga napredovala", rekao je Grant.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.