Grant: Želim samo pobede!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Želim samo pobede!

Trener Partizana Avram Grant rekao je uoči gostovanja u Kuli Hajduku da njegovu ekipu očekuje serija teških utakmica i da u svakoj želi pobedu.

"Znam da je pred nama serija teških mečeva i u svakoj želim samo pobedu, ali trenutno sam usredsređen samo na Hajduk. Niko nije bio srećan posle poraza od Zvezde, ali moramo da se koncentrišemo samo na prvi sledeći meč“, rekao Grant.

Izreelac protiv Hajduka neće moći da računa na kapitena Sašu Ilića, zbog žutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kartona, Vladimir Volkov je povređen, a neizvestan je nastup drugog levog beka Aleksandra Lazevskog.

"Svi imaju poseban motiv kada igraju protiv Partizana, znam da je trener Hajduka Zoltan Sabo bivši igrač našeg kluba i sigurno će želeti da se dokaže“, istakao je Grant.

Trener Partizana nije želeo da otkrije u kakvom sastavu će Partizan igrati.

"Svejedno je da li ćemo igrati sa jednim ili dvojicom napadača. Ekipa je pokazala da se dobro snalazi u oba sistema. Lazar Marković je mlad i sa njim moramo da budemo strpljivi, Dijara i Eduardo nisu bili tako dobri na pripremama, ali sada su u formi. Videćemo“, rekao je Grant.

On je istakao da su igrači Partizana "psihološki dobro" posle poraza od Crvene zvezde sa 2:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa, igranoj u sredu.

"Ekipa je psihološki dobro. Igrači su bili tužni posle poraza u sredu, ali smo razgovarali i sada se koncentrišemo na prvenstvo", dodao je Izraelac.

Trener Hajduka Zoltan Sabo bivši je igrač Partizana, a Grant je ocenio da bi to moglo da bude dodatan motiv za Kuljane.

"Čuo sam za to i sigurno je da će imati veliki motiv da se dokaže baš protiv Partizan. Bitno je, međutim, da mi igramo svoju igru", ponovio je trener crno-belih.

Utakmica 20. kola Superlige Hajduk - Partizan igra se u nedelju od 14.30 u Kuli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.