Grant: Samo su mene smenili u usponu forme!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Samo su mene smenili u usponu forme!

Trener Partizana Avram Grant izjavio je da će budući menadžer Čelsija imati jedan od najlakših fudbalskih poslova i da je mnogo teže bilo njemu kada je zamenio Žozea Murinja.

Izraelac je pre četiri godine nasledio sjajnog Portugalca i doveo tim do finala Lige šampiona, ali je na penale poražen od Mančester Junajteda.
Ja sam morao da zamenim Murinja, to je bio težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zadatak, a narednom treneru Čelsija biće mnogo lakše. Nešto slično čeka naslednika Aleksa Fergusona u Junajtedu, biće ga nemoguće uspešno zameniti – rekao je Grant za „San”.
Trener Partizana je primetio kako su svi Čelsijevi menadžeri dobijali otkaze zbog loših rezultata, ali da je samo on smenjen kada je ekipa bila u usponu forme.
Abramovič ne želi često da menja trenere, ali je veliki zaljubljenik u fudbal i nekada mora da reaguje, iako to ne doprinosi stabilnosti kluba. On će potrošiti koliko god je potrebno i dovešće kojeg god želiš fudbelera – rekao je Grant.
On je dodao da svaki menadžer Čelsija ne može očekivati previše podrške.
Murinjo je imao rezultate, ali ovoga puta izostali su i igra i rezultat. Zalažem se da menadžeri dobiju najmanje godinu dana da rade sa ekipom, ali ponekad i posle tri- četiri meseca vidite u kome pravcu ide tim – rekao je Grant.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Grant: Roman ne voli da deli otkaze, ali Čelsi je mnogo više od utakmica i treninga

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 00:55

Trener Partizana Avram Grant podržao je odluku Romana Abramoviča da uruči otkaz doskorašnjem treneru Čelsija Andreu Viljaš-Boašu, pošto predsednik londonske ekipe uvek "preseče kada kola krenu nizbrdo"...Ruski bogataš našao se na meti Udruženja fudbalskih menadžera Engleske zbog čestih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.