Grant: Ilić je jedan od najvećih profesionalaca sa kojim sam radio

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Ilić je jedan od najvećih profesionalaca sa kojim sam radio

Trener fudbalera Partizana Avram Grant posle pobede svog tima protiv BSK Borče sa 2:0 u prvi plan je istakao kapitena Sašu Ilića, kojem su klub i navijači pre meča odali priznanje za 568. utakmicu u crno-belom dresu.

"Prvo želim da pričam o Saši Iliću. Trenirao sam mnogo fudbalera u karijeri, nekolicina njih su bili među najboljima na svetu, ali je Ilić jedan od najprofesionalnijih, najpametnijih i najposvećenijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrača. Želim mu da odigra još 500 utakmica u karijeri", rekao je Izraelac novinarima na stadionu u Humskoj, posle utakmice 26. kola Super lige.

Crno-belima je posle današnje pobede potreban još bod u naredne četiri utakmice da bi došli do pete uzastopne titule prvaka Srbije.

Trener Partizana čestitao je svojim igračima na igri protiv BSK-a, ali ih je ponovo upozorio na veliki broj neiskorišćenih prilika.

"Tehnički smo dobro odigrali utakmicu i dodavali loptu, ali smo opet imali nizak procenat iskorišćenih šansi. Srećan sam, ipak, zbog dobre igre i načina na koji smo dolazili do prilika za gol", rekao je Grant.

Trener BSK-a Veličko Kaplanović ocenio je da su njegovi igrači previše plašljivo ušli u meč sa Partizanom.

"Prvo poluvreme smo igrali bojažljivo i s obzirom na to možemo biti zadovoljni sa porazom od samo 2:0. Ušli smo u utakmicu sa previše poštovanja i straha i imali smo sreću što su (igrači Partizana) promašili puno šansi", rekao je Kaplanović.

BSK se četiri kola pre kraja nalazi na 13. poziciji u Super ligi od 16 klubova.

"Ostalo je još četiri kola do kraja, imamo pet bodova više od zone ispadanja, sve je u našim rukama, a ako ispustimo tu prednost i treba da ispadnemo iz lige", dodao je Kaplanović.

Povezane vesti: Grant: Moglo je i drugačije da se završi Grant: Pričao sam i sa Drogbom, ali ne može da dođe na probu Grant: U Čelsiju sam imao devet pobeda u nizu, ovde hoću novi rekord Grant: Dobro igramo, zaslužujemo titulu Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Grant priznao: "Jedan je Ilić kapiten"

Izvor: Mondo, 25.Apr.2012

Šef crno-bele struke apostrofirao Sašu Ilića kao jednog od "naj, naj" igrača koje je trenirao.

Nastavak na Mondo...

Grant: ''Jedan je Ilić kapiten...''

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2012

U tom stilu trener Partizana je posle pobede nad BSK-om govorio o kapitenu svog tima Saši Iliću, koga je izdvojio u prvi plan.

Nastavak na Sportske.net...

Još bod i gotovo

Izvor: Danas, 26.Apr.2012, 02:33

Fudbaleri Partizana i njihov tadašnji trener Aleksandar Stanojević prigrabili su novu titulu praktično još jesenas, s „plus deset“ na polusezoni, a posle sinoćne lagane pobede nad BSK-om od 2:0 (1:0) i novog Zvezdinog kiksa crno-beli i njihov sadašnji šef Avram Grant beže večitom rivalu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.