Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2022, 20:43

Gradonačelnik obilazo čas fizičkog u hali “Partizan”

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa saradnicima posetio učenike Osnovne škole “Svetozat Marković” na času fiskulture.

Na konferenciji za medije koja je tim povodom organozovana član Gradskog veća Andrija Atanasković se pohvalio da je jedna od njegovih želja u toku studiranja bila da održi čas fizičkog vaspitanja u ovakvom velelepnom objektu kao što je hala Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ” mada nije jasno od kakvog je intresea građana Leskovca , koji ga plaćaju na poziciji na koju ga je postavio Cvetanović, da čuju kakve je želje imao u vreme studiranja.

Direktorka Osnovne škole „Svetozar Marković“ Tamara Janković je istakla da je svako ulaganje u ovu ustanovu od velike važnosti za učenike i nastavnike, te da će sada časovi fizičkog vaspitanja biti mnogo kvalitetnije i lakše organizovani.

“Ovi uslovi koje sada imamo – topla sala, čist prostor, nam mnogo znači. Mi ćemo imati ekipe spremne za takmičenje i sigurno će naši učenici na takmičenjima biti mnogo uspešniji. Trudićemo se da salu čuvamo i da je maksimalno održavamo,” rekla je Janković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.