Grabar Kitarović osudila napad na vaterpoliste Partizana

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović osudila napad na vaterpoliste Partizana

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba, koje su vandali povredili udarcima palica i šipki.

"Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije. Osuđujem bilo kakvo nasilje prema bilo kome", odgovorila je Grabar Kitarović na pitanje novinara o jučerašnjem incidentu, a prenela je agencija Hina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Dvadesetak maskiranih osoba napalo je u petak u Zagrebu šestoricu mladih srpskih vaterpolista koji borave u glavnom gradu Hrvatske na kadetskom vaterpolo turniru.

Jednom vaterpolisti je slomljen prst, a više njih je zadobilo udarce u glavu šipkama i rukama. Vatrepolisti nisu zadobili unutrašnje povrede, rekao je za RTS Dragan Tomašević, otac vaterpoliste.

Mladi kadeti Partizana su napadnuti u petak popodne ispred "Mekdonaldsa" u Zagrebu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.