Gotovo, Zvezda ostala bez centra!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 17:53

Gotovo, Zvezda ostala bez centra!

Javljaju pouzdani izvori.

Kako prenosi "Eurohoops", Džejms Gist se rastao sa Crvenom zvezdom.

Bivši košarkaš Partizana je minulog leta stigao u klub iz Panatinaikosa kao veliko pojačanje, kada je potpisao dvogodišnju saradnju tešku milion evra, pa je na ovaj način Zvezda praktično uštedele pola miliona evra za narednu sezonu.

Ovaj portal tvrdi i da je Zvezda dugovala novac američkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkašu, te i da je on zbog toga propuštao treninge, što je dovelo do toga da propusti i nekoliko mečeva.

Iskusni centar nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu, u Evroligi je na 25 nastupa u proseku beležio 7,7 poena i 4,4 skoka po meču.

Dakle, još jedan stranac je napustio redove Crvene zvezde, po ugovorom ostaje još jedino Čarls Dženkins, videćemo da li će makar ljubimac "Delija" odraditi svoj ugovor do kraja.

Zvezda bi uskoro trebalo da dobije i novog trenera, više o tome u nastavku.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.