Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 13:55

Gotovo: Nikola Terzić u crno-belom

Mladi igrač Čukaričkog prešao u Partizan

Sami finiš prelaznog roka doneo je još jednog novajliju u Humsku 1. Novi igrač Partizana od danas je Nikola Terzić, dosadašnji fudbaler Čukaričkog.

Posle desnog beka Marka Živkovića, Partizan je doveo krilnog napadača koji ima 20 godina i koji će biti još jedan zalog za budućnost. Terzić je tokom jesenje polusezone, u kojoj je igrao za IMT u Prvoj ligi Srbije kao pozajmljen igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zapao za oko predstavnicima Partizana, koji su krenuli u akciju da ga dovedu u klub.

Kako je Terziću na leto isticao ugovor sa Čukaričkim, a nije želeo da ga produži, tri strane su se dogovorile da već sada pređe u redove crno-belih iz Humske. Danas je potpisan ugovor na četiri godine, a novi fudbaler Parnog valjka će nositi dres sa brojem 36.

Tokom jesenjeg dela sezone Nikola Terzić je postigao 11 golova za IMT. Na bočnim ofanzivnim pozicijama u Partizanu vlada velika gužva, jer za njih konkurišu takođe mladi Filip Stevanović, Vanja Vlahović, Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Lakčević, ali i stariji Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac...

Novu polusezonu Partizan će početi u subotu, a u goste mu dolazi Napredak.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.