Gotovo - Napustio Partizan i pojačao FMP!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Napustio Partizan i pojačao FMP!

Stavio je paraf.

Dosadašnji košarkaš Partizana Đorđe Pažin potpisao je trogodišnji ugovor sa FMP-om, saopštio je danas klub iz Železnika.

Mladi reprezentativac Srbije je prethodne dve sezone igrao za Partizan i smatra se jednim od najvećih talenata u Evropi među igračima rođenim u 21. veku.

On je sa selekcijom Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do 16 godina osvojio bronzanu medalju na Evrpskom prvenstvu 2017. godine i prošao je sve reprezentativne selekcije. Pažin je sa 14 godina nastupao za mlađe selekcije madridskog Reala i kasnije italijanske Stela Azure.

Učestvovao je na kampu Košarka bez granica 2018. godine, a iste sezone je bio i MVP juniorske ABA lige.

FMP je pre Pažina iz Partizana doveo i Marka Pecarskog.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Pažin iz Partizana u FMP!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2019

Juče najavljeno, danas ozvaničeno - Đorđe Pažin novi je košarkaš FMP iz Železnika. Jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije potpisao je s Panterima trogodišnji ugovor i posle Marka Pecarskog drugi je igrač koji je ove sezone iz Partizana stigao u Železnik.  Đorđe Pažin pokriva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.