Gordonov menadžer:  Napadi na Gordona nepravedni, Partizan prekršio ugovor

Izvor: Blic, 30.Mar.2013, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordonov menadžer: Napadi na Gordona nepravedni, Partizan prekršio ugovor

Posle objašnjenja trenera Partizana Duška Vujoševića zbog čega je, sada već bivši as crno-belih Dru Gordon pušten da promeni sredinu, oglasio se i njegov menadžer.

Bili Dafi je, kako prenose Novosti, gotovo "isprovociran" izjavom Vujoševića da je Gordon ucenjivao klub, pa je odlučio da se i on oglasi.

"Svaki napad na gospodina Gordona je i nepravedan i neprofesionalan. Jednostavna činjenica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Gordonov ugovor prekršen od strane kluba u januaru zbog neplaćanja honorara igraču. Uprkos kršenju ugovora, Dru Gordon je nastavio da trenira i igra sa potpunim poverenjem. Kao firma koja predstavlja više od 80 igrača širom Evrope na najvišim nivoima, mi smo osetljivi na ekonomske izazove većine klubova. Uz naše puno razumevanje ova specificna situacija je postala nepodnošljiva, pa smo podneli zahtev za oslobađanje Gordona koje je klub odobrio. Klub se u sporazumu složio da se očuva profesionalno i lično dostojanstvo Gordona što je sada takođe prekršeno. Ponosni smo na način na koji se Gordon ponašao u ime Partizana i on ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba", stoji u izjavi Dafija.

Gordon se brzo snašao prešavši u italijanski Dinamo Sasari.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordonov menadžer: Napadi Partizana su nepravedni, klub je prekršio ugovor

Izvor: Blic, 30.Mar.2013

Posle objašnjenja trenera Partizana Duška Vujoševića zbog čega je, sada već bivši as crno-belih Dru Gordon pušten da promeni sredinu, oglasio se i njegov menadžer...Bili Dafi je, kako prenose Novosti, gotovo "isprovociran" izjavom Vujoševića da je Gordon ucenjivao klub, pa je odlučio da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.