Gordićeva kometa protiv Partizana obeležila novembar VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordićeva "kometa" protiv Partizana obeležila novembar VIDEO

U najboljih pet poteza meseca novembra ABA lige našla su se zakucavanja jednog partizanovca i zvezdaša, ali i nerealan pogodak Nemanje Gordića.

Na petoj poziciji za novembar našao se talentovani 18-godišnji as Igokee Dalibor Ilić, kojem su protivnici iz Olimpije mogli samo da se sklone na putu do koša.

Četvrtu poziciju zauzeo je Australijanac u dresu Partizana Džok Lendejl atraktivnim "posterom" preko Kostje Mušidija iz Mega Bemaksa.

Na trećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poziciji bio je centar Cibone Džondre Džeferson koji je profitirao posle sjajne akcije svoje ekipe, dok se na drugoj poziciji našao bek Zvezde Ognjen Dobrić koji je u kontranapadu zakucao Mornar.

Prvu poziciju za novembar i jedino mesto u najboljih pet koji nije zasluženo zakucavanjem imao je bek Budućnosti Nemanja Gordić. On je, u meču Partizana, koš pogodio sa skoro tri četvrtine terena, uz zvuk sirene u meču u Podgorici.

ABA liga trenutno je na pauzi zbog reprezentativnih obaveza košarkaša, a njen nastavak je zakazan za petak, sedmi decembar, kada počinje deseto kolo.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.