Gomilaju se problemi za Baskoniju pred Partizan

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 13:57

Gomilaju se problemi za Baskoniju pred Partizan

Agonija Baskonije i dalje traje, a problemi se nagomilavaju. Pored loših rezultata i potencijalne smene Đoana Penjaroje, nagomilavaju se i povrede.

Najnovija vest pred duel sa Partizanom u okviru šestog kola Evrolige, je moguće odsustvo Čime Moneke.

Nigerijac je tokom duela sa Andorom osetio nelagodnost u kuku, zbog čega je na parketu proveo samo devet minuta, a sumnja se na povredu.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još uvek nije poznato njegovo stanje i Moneke je upitan za meč sa crno-belima, koji je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.

Pored svega toga, Baskonija ima problema sa povredama Nikosa Rogavopulosa, Markusa Hauarda, Kalife Diopa, Denija Dijaza i Nika Meniona.

Za sada postoji šansa da Menion zaigra protiv crno-belih, ali za sada još uvek nije jasna situacija sa Markusom Hauardom, koji ima problema sa leđima.

Partizan bi mogao da iskoristi loš momentum špankog tima i upiše drugu pobedu u nizu u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.