Gomeš i Obradović za pobedu Partizana u Lučanima

Izvor: Beta, 23.Sep.2021, 20:01

Gomeš i Obradović za pobedu Partizana u Lučanima

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Lučanima ekipu Mladosti sa 2:0, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.Golove za nova tri boda Partizana postigli su Rikardo Gomeš u trećem i Ivan Obradović u 38. minutu. Partizan je upisao osmu pobedu od početka šampionata i prvi je na tabeli sa 25 bodova, odnosno ima pet bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje. Na drugoj strani, Mladost je doživela i sedmi poraz i poslednja je na tabeli sa četiri osvojena boda. Crno-beli su od početka meča u Lučanima kontrolisali igru, pa su poveli već u trećem minutu kada je Rikardo, posle prodora Obradovića po levom boku i centaršuta, glavom pogodio mrežu Mladosti. Bio je ovo deseti gol Rikarda na devetom superligaškom meču.Izabranici Aleksandra Stanojevića su nakon toga nastavili da napadaju i stvaraju šanse, a prednost su duplirali u 38. minutu. Obradović, asistent kod prvog, bio je strelac drugog gola za crno-bele nakon što se najbolje snašao posle kornera.U nastavku meča je bilo prilika na obe strane, ali se rezultat nije menjao.Fudbaleri Partizana u narednom kolu Super lige Srbije dočekuju subotički Spartak, dok će Mladost gostovati Voždovcu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurna pobeda Partizana u Lučanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Mladost u Lučanima 2:0 (2:0) u 10. kolu Superlige Srbije...Crno-beli su do tri boda došli goloviama Rikarda Gomeša u trećem minutu i Ivana Obradovića u 38. minutu...Ekipa Aleksandar Stanojevića sada ima 25 bodova na prvom mestu na tabeli Superlige, dok je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.