Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 11:26

Golemac i Blažič ne prete Partizanu, ali dolaze u Beograd po pobedu

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac izjavio je da njegov tim u Beograd na meč protiv Partizana u četvrtom kolu ABA lige ne dolazi s belom zastavom.
Duel Partizana i Cedevita Olimpije na programu je u nedelju od 19 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Partizan je sastavio tim koji je bolji u odnosu na prethodnu sezonu, došli su neki novi igrači. Prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su bili najbolji u Evrokupu i ABA ligi, osvojili su i trofej u Kupu Srbije. Nema nepoznanica, ekipa je sve bolja i bolja. Sezonu su započeli loše, ali u poslednje vreme popravljaju formu. Mi na gostovanje u Beograd ne idemo sa belom zastavom. Imamo svoje kvalitete i nećemo se predati unapred. Ako budemo igrali kako znamo, možemo da ostvarimo pobedu", rekao je Golemac za klupski sajt.
Crno-beli posle tri kola imaju skor 1-2, dok je Cedevita jedan od četiri tima u ligi koji ima maksimalan učinak iz prve tri runde.
Kapiten Jaka Blažič ističe da će nedeljni susret biti derbi kola.
"U nedelju nas očekuje derbi ABA lige. Kao i Partizan, i mi imamo svojih problema. Verujem da je pred nama dobar meč, ali ipak se nadam našoj pobedi", rekao je Blažič.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLAŽIĆ PRED DUEL SA PARTIZANOM: Dolazimo po POBEDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020

Meč je na programu u nedelju od 19 časova...Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac izjavio je da njegov tim u Beograd na meč protiv Partizana u četvrtom kolu ABA lige ne dolazi s belom zastavom...Duel Partizana i Cedevita Olimpije na programu je u nedelju od 19 sati u Hali sportova "Ranko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.