Izvor: RTS, 08.Avg.2021, 23:46

Goleada, prekid meča i slavlje Partizana u Novom Pazaru

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju ekipu Novog Pazara sa ubedljivih 4:1 u meču četvrtog kola Linglong Superlige Srbije.
Znatno više od planiranih 90 minuta, proveli su fudbaleri Novog Pazara i Partizana na terenu u meču četvrtog kola domaćeg prvenstva.

Razlog toga svakako je prekid utakmice zbog nepropisnog skandiranja navijača obe ekipe, koji je trajao više od 35 minuta. 
Domaćin je solidno ušao u meč, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pripretio i nagovestio da se neće plašiti u momentima kada ima loptu u nogama, već tražiti način da ugrozi protivnički gol.
Partizan je, kako je vreme odmicalo, sticao kontrolu na sredini terena i polako dolazio do svoje prepoznatljivije igre.
Pantić je u par navrata imao najkonkretnije šanse za goste, ali nije uspeo da promeni rezultat.
Kada se pomislilo da će se na pauzu otići bez postignutog gola, Natho je na maestralan način doneo Partizanu vođstvo.
Izraelac je prvo stvorio sebi poziciju za udarac sa distance, a onda sa 20-25 metara, levom nogom veoma preciznim i jakim šutem poslao loptu u mrežu. 
U drugom delu igre, Partizan je potpuno slomio svaki otpor domaćina.
Na samom startu drugog poluvremena, u 49. minutu, Urošević je duplirao prednost svoje ekipe.
Dobar napad Partizana i odložena lopta na levu stranu, odakle je bek crno-belih "zakucava"u mrežu rivala.
U 60. minutu Partizan stiže do ubedljivih 3:0. Katastrofalnu grešku napravio je golman domaćih Ostojić, koji je prvo uhvatio loptu upućenu ka Rikardu, a potom je ispustio pravo u noge napadača sa Zelenortskih ostrva, a ovaj je bez većih poteškoća poslao u nebranjenu mrežu.
Nakon tog gola, sudija je morao da prekine meč zbog neprimerenog ponašanja navijača na tribinama.
Meč je bio prekinut oko 35 minuta, jer domaći fudbaleri, koji su napustili teren, nisu želeli da se na njega vrate, dok gostujući navijači ne napuste stadion.
Nakon intervencije pripadnika policije, gostujući navijači su napustili stadion, a meč je nastavljen.
Do kraja susreta viđena su još dva gola, po jedan na obe strane. 
Prvo je Suma u 75. minutu iskoristio pravovremeni pas Pantića, "zalomio" defanzivca Novog Pazara i zatresao mrežu za 4:0, da bi u poslednjim momentima meča Mijailović glavom postavio konačnih 4:1. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Upaljači, ekseri i ružna skandiranja

Izvor: Danas, 08.Avg.2021

Partizan je u Novom Pazaru došao do ubedljive pobede- 4:1 (1:0), zadržao stopostotni učinak u ovom prvenstvu i gol razliku podigao na 14:1. Utakmica je bruto trajala više od dva i po sata, a prekid zbog izlaska navijača Partizana trajao je više od 40 minuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.