Goleada Partizana u Dubaiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2011, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada Partizana u Dubaiju

DUBAI -

Fudbaleri Partizana pobedili su danas ekipu pogranične policije Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 15:0, u poslednjem meču na pripremama u Dubaiju.

Po dva puta u strelce su se upisali Marko Šćepović, Stefan Babović, Prins Tejgo, Dominik Adija i Nemanja Tomić, dok su po jednom protivničku mrežu zatresli Ivica Ilijev, Saša Ilić, Darko Brašanac, Milan Smiljanić i Radosav Petrović.

Efikasna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partija upotpunila je slavljeničku atmosferu u taboru crno-belih, pošto je današnja utakmica bila 500. u dresu Partizana za Sašu Ilića, a 100. za Stefana Babovića.

Partizan je u prethodnom pripremnom meču, takođe u Dubaiju, bio bolji od Al Džazire sa 4:2, dok su u turskoj Antaliji igrači Aleksandra Stanojevića pobedili Šturm sa 2:1, a igrali nerešeno sa Slavijom iz Sofije (0:0), Rudarom (1:1) i Dinamom iz Bukurešta (0:0).

Crno-beli se sutra vraćaju u Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.