Goal: Živković u Valensiji; Partizan: Nije!

Izvor: B92, 10.Jun.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goal: Živković u Valensiji; Partizan: Nije!

Portal Goal tvrdi da će mladi reprezentativac Srbije Andrija Živković preći u Valensiju, ali to demantuju iz Partizana.

Već mesecima se spekuliše o odlasku Živkovića u neku od liga "petice", pominjali su se Sevilja, Roma, Real Sosijedad, ali Gol tvrdi da će na Mestalju.

"Pregovori su u poodmakloj fazi, a jedna od opcija je da Valensija kupi Živkovića odmah na početku predstojećeg prelaznog rokav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (1. jul), ali da bude ustupljen Benfiki na pozajmicu", tvrdi fudbalski portal.

Međutim, direktor Partizana Miloš Vazura je u vezi sa ovom pričom Mondu odgovorio kratko: "Nije! Nije prodat nigde!"

Partizan poseduje samo 25% prava na transfer Živkovića, jer 25% pripada njegovom ocu, a preostalih 50% menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija, podseća Goal.

Živković je rođen 1996. godine, ali je već nekoliko sezona standardni prvotimac Partizana, za koji je na 65 utakmica postigao 12 golova uz četiri asistencije.

Debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Srbije (najmlađi u istoriji), a trenutno je jedan od ključnih igrača U-20 selekcije Veljka Paunovića, koja je na svom debitantskom nastupu na Svetskom prvenstvu stigla do četvrtfinala.

Srbija će u nedelju od 6.30 igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI JE ŽIVKOVIĆ VEĆ VАLENSIJIN: Partizan ima spreman odgovor na to!

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2015

Danima i mesecima se nagađa u koji će klub Andrija Živković posle Partizana? Spominju se mnogi velikanii iz Lige petice, a danas se pročulo da će u Valensiju odmah po završetku SP na Novom Zelandu, koja bi ga mogla ustupiti Benfici. .. . Direktor Partizana Miloš Vazura je na to imao spreman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.