Glavobolja za Batu, ko umesto suspendovanih protiv Radničkog?

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavobolja za Batu, ko umesto suspendovanih protiv Radničkog?

Novi problemi za Zorana Mirkovića nakon 159. "večitog derbija".

Poštedeo je Zoran Mirković pojedine igrače u duelu koji je prethodio derbiju kako bi ih imao na raspolaganju za meč sa Zvezdom.

Sada će dvojica momaka koji su bili pred suspenzijom morati da je odrade jer su na jučerašnjem meču 24. kola sa Crvenom zvezdom zaradili nove javne opomene.

Žute kartone u redovima Partizana sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su dobili Strahinja Pavlović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Nemanja G. Miletić, Nemanja Nikolić i Slobodan Urošević, a za dvojicu su oni bili četvrti u sezoni.

Tako će važnu utakmicu sa Radničkim iz Niša propustiti Goran Zakarić i Saša Zdjelar koji će morati da "očiste" kartone.

Tako će Zoran Mirković morati da traži alternativna rešenja u predstojećem duelu sa Radničkim iz Niša. Vezni red bi zbog novonastalih okolnosti, ali i zbog problema sa povredama koje su imali Danilo Pantić i Đorđe Ivanović, u duelu sa Radničkim mogli da čine Aleksandar Šćekić, Nebojša Kosović, Zoran Tošić i Armin Đerlek.

Suspenzije bi mogle da predstavljaju problem za crno-bele i do kraja ligašnog dela sezone, pošto su "na karton" od pauze Vladimir Stojković, Mark Valijente, Aleksandar Šćekić, Nemanja R. Miletić, Armin Đerlek i Nemanja Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.