Gigant uz crno-bele!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigant uz crno-bele!

Partizan proširio svoj sponzorski pul.

Ekipa Partizana će u naredne dve godine imati na svojim dresovima (tačnije, na rukavima) iscrtan logo "Dunav osiguranja".

Najveća osiguravajuća kuća u Srbiji je danas potpisala ugovor sa crno-belima o sponzorstvu u naredne dve godine, što je potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanije sa tradicijom dugom 140 godina našla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni  put našeg kluba u budućnosti.







Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga", rekao je Miloš Vazura.

Ugovor je danas potpisan u prostorijama "Dunav osiguranja", a potpisali su ga upravo Miloš Vazura, kao i predsednik Izvršnog odbora "Kompanije Dunav osiguranje" Mirko Petrović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dunav osiguranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.