Gde je nestalo Trinkijerijevo odelo?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je nestalo Trinkijerijevo odelo?

Mnogima je bilo neobično što Trinkijeri danas vodi ekipu u trenerci, ali nije se dugo čekalo na objašnjenje.

Košarkaši Partizana večeras vode borbu u ljubljanskim ''Stožicama'' protiv domaće Cedevita Olimpije u derbiju četvrtog kola ABA lige.

Prvo poluvreme dobio je domaćin sa 43:39, navijači su komentarisali atraktivne poteze Zagorca i Mozlija, ali bilo im je pomalo i čudno što trener Andrea Trinkijeri nije, kao i obično, u odelu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već u trenerci vodi ekipu.

Objašnenje je stiglo od novinara Vladana Tegeltije koji prati crno-bele na ovom gostovanju.

On je na svom Instagram nalogu otkrio da je Trinkijeri pre početka ovog meča doživeo neočekivani peh.





''Andrei Trinkijeriju u Beogradu zamenili odelo na hemijskom čišćenju, što je primećeno neposredno pred izlazak na teren, pa u trenerci vodi meč u Stožicama'', napisao je Tegeltija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA PARTIZAN: Brutalne rampe Zagorca i strašno zakucavanje Mozlija! Pogledajte atraktivne poteze crno-belih protiv Cedevita Olimpije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Okt.2019

Košarkaši Partizana imali su na utakmici sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani sa nekoliko atraktivnih poteza karakterističnih za NBA zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.