Gašić ima problema sa sastavom Partizana

Izvor: Beta, 13.Apr.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić ima problema sa sastavom Partizana

BEOGRAD, 13. aprila 2014. (Beta) - Pomoćni trener košarkaškog kluba Partizan Velimir Gašić rekao je u nedelju da njegova ekipa mora da bude koncentrisana jer je očekuje težak raspored u Superligi i izneo da ima odredjenih problema sa sastavom tima za predstojeću utakmicu protiv Borca.

"Mi smo u seriji teških utakmica. Odigraćemo tri utakmice u šest dana u domaćem šampionatu. Posle Borca u sredu igramo protiv Crnokose, a u subotu u Valjevu. Za sve utakmice je potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << maksimalna koncentracija. Radnički je bio maksimalno motivisan, isto će nas čekati na preostalim utakmicama. Svi žele da pruže maksimum i da budu dostojan protivnik Partizanu", rekao je Gašić novinarima.

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 19 sati u Čačku igraju protiv Borca, utakmicu 2. kola Superlige Srbije. Gašić će predvoditi crno-bele, pošto je trener Partizana Duško Vujošević suspendovan zbog isključenja u prošlom kolu protiv Radničkog iz Kragujevca.

Gašić je rekao da je za Čačak značajno što će igrati u Superligi i da je obaveza njegove ekipe da se što bolje pokaže.

On je istakao da povreda Bogdana Bogdanovića nije ozbiljna, a da probleme imaju Djordje Gagić i Davis Bertans.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.