Gašić: Nestali smo u drugom poluvremenu

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Nestali smo u drugom poluvremenu

Košarkaši Partizana drugi poraz u regionalnoj ligi doživeli su u Zagrebu protiv Cedevite. Podmlađeni crno-beli, pojačani sa Lukom Bogdanovićem, nisu kontinuirano igrali na visokom nivou što su motivisani igrači domaćeg tima maksimalno koristili i zabeležili prvi trijumf u ABA ligi.

- Čestitam Cedeviti na pobedi. Mi nismo igrali dobru košarku, a tu pre svega mislim na treći i četvrti period. Mnoge stvari koje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prve dve četvrtine nisu bile toliko loše, a tu pre svega mislim na kontrolu samog ritma i tempa utakmice, u trećem i četvrtom periodu su nestale - rekao je pomoćni trener Partizana Velimir Gašić, koji je vodio ekipu umesto suspendovanog Duška Vujoševića, osvrnuvši se na anomalije u igri prvaka Srbije:

- To je i proizvod naših grešaka. Imali smo 18 izgubljenih lopti, iako vidim da i Cedevita ima 17. One situacije koje su naizgled bile čiste mi smo promašivali i nismo ih uspeli realizovali, a ekipa Cedevite u dva vrlo kratka navrata napravila je dve serije i uspela se prvo odvojiti na 14 pa na 16 poena razlike.

Gašiću se na konferenciji za novinare pridružio 17-godišnji Vanja Marinković, koji je za 14 minuta u igri upisao šest poena.

- Mi smo veoma mlada ekipa i još smo mlađi nego prošle godine. Čeka nas težak raspored, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu i moramo raditi na tome da se dignemo fizički treningom i radom. Ovo mi je bio prvi derbi u Zagrebu. Čast mi je i privilegija igrati na ovom derbiju, ali to je utakmica kao i svaka druga. Mora se odigrati - rekao je Marinković.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.