Gašić: Hoće da popucamo po svim šavovima!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Hoće da popucamo po svim šavovima!

"Mi ne tražimo pomoć, niti privilegiju. Kad neko oseti da si slab po mnogo šavova, pokušava da povuče sve kao rajsfešlus", kaže pomoćni trener Partizana

Loš početak sezone doveo je košarkaše Partizana u jako nezgodnu poziciju. Iz 13 odigranih utakmica aktuelni šampion Srbije ima sedam poraza, a poslednji upisani, od Budućnosti u dupke punom Pioniru, možda najbolje opisuje u kolikim problemima se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nalaze crno-beli.

Parni valjak je još jednom sa klupe predvodio pomoćni trener Velimir Gašić, koji je odmenio suspendovanog Duška Vujoševića. Dugogodišnji prvi pomoćnik trofejnog stratega imao je šta da poruči posle novog poraza.

"Imali smo mnogo problema sa Planinićem, pokazao je da je izuzetno kvalitetan igrač. Da smo imali zdravog Gagića i Milutinova, stvari bi sigurno izgledale bolje. Cela ekipa nije igrala dobru odbranu, osim u trećoj kada smo bili veoma agresivni. U najbitnijim momentima dešavale su se stvari o kojima sam već govorio. Ne tražimo pomoć, niti privilegiju, Kad neko oseti da si slab na mnogim šavova, pokušava da povuče sve kao rajsfešlus i da onda popucamo po svim šavovima! Borićemo se do kraja za plej-of, a kada uđemo tamo, u sta sam ubeđen, videćemo šta će biti", poručio je Gašić.

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.