Ganjani u Partizanu?

Izvor: RTS, 31.Jan.2011, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ganjani u Partizanu?

Mpela možda ne dolazi u Partizan, ali u klubu su odlučni da se pojačaju fudbalerima sa Crnog kontinenta. Kako izveštavaju mediji u Gani, Princ Tagoe dolazi na pozajmicu u beogradski klub. Njegov zemljak, Dominik Adija, trebalo bi, takođe, da kao pozajmljeni igrač stigne u redove srpskog šampiona.

Naizgled miran prelazni rok u Humskoj, u poslednjih nekoliko dana, pretvorio se u pravu buru. Dok je najveća pažnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bila usmerena na eventualni odlazak Klea, po koga su došli predstavnici kineske ekipe, kao bomba je odjeknula vest da je Moreira napustio pripreme Partizana i dao se u potragu za novim klubom.

Da to ne bude kraj uzbuđenjima potrudili su se mediji u Gani, koji su samo dan posle odlaska Moreire, objavili i vest da je dugo željeno pojačanje Partizana, Prins Tagoe, došao na pozajmicu u redove "crno-belih".

Iako menadžer napadača demantuje te nevode, mediji tvrde da će se Tagoe, u narednih nekoliko dana, priključiti pripremama beogradskog kluba u Antaliji.

Kao razlog zašto se Tagoe odlučio za "crno-bele" navodi se želja igrača da ne izgubi mesto u reprezentaciji Gane, koju vodi bivši trener Partizana, Goran Stevanović.

Ali ni to nije kraj. Kako piše Sportski žurnal, osim Tagoa, još jedan Ganjanin trebalo bi da pojača redove srpskog šampiona.

Reč je o fudbaleru Milana, Dominiku Adiji, koji je do sada igrao na pozajmici u Ređini.

Pre dve godine, Adija je proglešen za najboljeg mladog igrača planate na Prvenstvu sveta za fudbalere mlađe od 20 godina.

U Milan je došao prošle godine iz Fredrikštada, i brzo je prosleđen Ređini. U novoj sredini se nije baš najbolje snašao, jer je na 13 utakmica postigao samo jedan gol. Zbog toga Milan nema ništa protiv da ga ustupi srpskom šampionu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.