Gagić: Bićemo bolji nego prošle sezone

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagić: Bićemo bolji nego prošle sezone

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je danas da njegova ekipa jedva čeka da počnu takmičenja u novoj sezoni i da želi da postigne bolje rezultate nego u prethodnoj.

U razgovoru sa novinarima u hali Pionir, u sklopu Evroliginog dana medija, Gagić je rekao da, iako je imao malo vremena za odmor, jedva čeka početak takmičenja. Gagić je sa reprezentacijom Srbije igrao na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, na kome je ekipa zauzela sedmo mesto.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gagića, za Srbiju je igrao i Bogdan Bogdanović, dok je Žofri Lovernj nastupao za Francusku, koja je osvojila titulu šampiona Evrope.

"Nije problem što smo imali malo pauze posle Evropskog prvenstva, jer smo orni i jedva čekamo da počnemo novu sezonu. Ekipa je ostala ista, želimo da postignemo još bolje rezultate nego u prethodnoj sezoni. Puni smo motiva", rekao je Gagić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli ojačali redove učesnicima Eurobasketa, sve spremno za novu sezonu iz snova

Izvor: Blic, 26.Sep.2013

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je da njegova ekipa jedva čeka da počnu takmičenja u novoj sezoni i da želi da postigne bolje rezultate nego u prethodnoj. ..U razgovoru sa novinarima u hali Pionir, u sklopu Evroliginog dana medija, Gagić je rekao da, iako je imao malo vremena za odmor,...

Nastavak na Blic...

Vujošević: Bezbradica ostaje, tražimo još dva pojačanja!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegov klub "stalno počinje Sizifov posao" i da su ekipi potrebna još dvojica novih igrača..."Stalno počinjemo Sizifov posao, da se gura kamen na vrh, a kada počne sezona, kamen je opet na dnu. Ali, mi uvek krećemo sa ljubavlju,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.