Gabonac ponovo na tržištu, da li je vreme za povratak u Partizan?!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabonac ponovo na tržištu, da li je vreme za povratak u Partizan?!

Bivšem košarkašu "crno-belih" je skraćena suspenzija, te je trenutno u potrazi za novim angažmanom.

Kako specijalizovani "Sportando" prenosi, Stefon Lazme je ponovo na tržištu, jer mu je nakon žalbe njegovog advokata ukinuta jednogodišnja kazna, koju je zaradio letos kada je dokazano da je bio pozitivan na doping testu.

Bilo je priče da će se Lazme vratiti u SAD, gde bi nastupao u razvojnoj ligi, ali njegov agent je potvrdio da će ostati u Evropi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da već ima tri ponude na stolu.

"Borili smo se svim silama protiv ove kazne i sada je FIBA konačno odlučila da ponovo razmotri čitav slučaj.

Bilo koji tim će od sutra moći da angažuje Stefona, a koliko ja znam on na stolu već ima ponude tri kluba.

Odluka da ga kazne sa godinu dana suspenzije je bila preoštra i takva sankcija je vrlo teško pala igraču
", izjavio je Lazmeov advokat Đanis Marakakis.

Poznato je da situacija u taboru Partizana sa visokim igračima nije baš najbolja. Uroš Luković nije trenirao sa ekipom nakon meča sa Budućnosti, probleme sa spremom ima i Novica Veličković, a i Đorđe Majstorović se nedavno vratio iz nezgodne povrede.

Kada to uzmemom u obzir, čini se da bi igrač kakav je Lazme sjajno legao ekipi Aleksandra Džikića, ostaje da vidimo da li je 34-godišnji košarkaš spreman za povratak u srpsku košarku.

Podsetimo da je Gabonac već nosio crno-beli dres u sezoni 2008/09, a tada je sa Partizanom uspeo da osvoji domaći šampionat, Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

Nakon toga je imao jako dobru karijeru u Evropi, bio je gotovo redovan učesnik Evrolige, te bi sa svojim bogatim iskustvom definitivno bio veliko pojačanje za "crno-bele".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.