GROM IZ VEDRA NEBA: Bivši igrač Zvezde stiže u Partizan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 14:44

GROM IZ VEDRA NEBA: Bivši igrač Zvezde stiže u Partizan?

Stigla ponuda na adresu u Humskoj.

Iskusni bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ prema pisanju portala Telegraf, ponuđen je Partizanu.

On je prošlog leta iz atinskog AEK-a prešao u turski Hataj, ali je posle zemljotresa u toj zemlji njegov klub prestao da se takmiči.

Vranješ je letos sa Hatajem potpisao ugovor do 2025. godine, ali ako se ovaj klub ni naredne sezone ne bude takmičio, jasno je da će 33-godišnji defanzivac na leto morati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da promeni sredinu.

Na adresu kluba iz Humske navodno stigla ponuda da razmisle o Vranješu kao pojačanju za sledeću sezonu.

Što se tiče Vranješa, on je od početka ove sezone, pa do pomenutih tragičnih dešavanja u Turskoj odigrao ukupno 15 utakmica.

On je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, odakle je 2009. godine prešao u Crvenu zvezdu čiji je član bio naredne dve godine, do transfera u Krasnodar. Put ga je dalje vodio od Rusije, preko Turske, Španije, Belgije, Grčke do letošnjeg povratka u Tursku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.