GROBARI U TRANSU: Željko Obradović POTPISAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 22:24

GROBARI U TRANSU: Željko Obradović POTPISAO

Partizan igra važan meč protiv Baskonije.
Pred početak meča Partzan - Baskonija u okviru 30. kola Evrolige, Grobari su skandirali treneru crno-belih Želimiru Obradoviću, tražeći novi ugovor.
Željko Obradović se okrenuo ka publici i gestikulacijom na tabli se potpisao stavljajući do znanja svima da je posao oko ugovora završen, a publika je prosto "eksplodirala" tada.
Ostaje da vidimo da li je to i istina, jer kako je sam Obradović svojevremno rekao njemu ne treba, niti ima ugovor sa Partizanom....
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Obradović objasnio kako je potpisao ugovor sa navijačima uoči duela sa Baskonijom: Nadam se da ćemo nastaviti da dižemo Partizan, cilj stalno mesto u Evroligi

Izvor: Danas, 20.Mar.2024, 18:50

Na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg meča 31. kola Evrolige sa madridskim Realom trener Partizana Željko Obradović rekao je da su u toku pregovori sa rukovodstvom tima iz Humske o produžetku ugovora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.