GROBARI U ŠOKU: Panter OTKRIO ko sledeći NAPUŠTA Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 13:03

GROBARI U ŠOKU: Panter OTKRIO ko sledeći NAPUŠTA Partizan!

Neočekivano, nema šta...

Kapiten Partizana i igrač koji je nedavno produžio ugovor na dve godine Kevin Panter u razgovoru za grčki BN Sports je otkrio koji igrač će napustiti klub, nakon Matijasa Lesora i Dantea Eksuma.

Prema njegovim rečima, Joanis Papapetru će pojačati Panatinaikos i tako ostati saigrač sa francuskim centrom.

- Volim i Papapetrua, zna on to dobro. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo blizak odnos tokom sezone. Nažalost, on se vraća kući. Želeo sam da ostane, ali svako donosi svoje odluke. On je dobar lik i igrač. Pomogao je mnogo Partizanu i nedostajaće mi mnogo, osetiće se njegov izostanak. Ostaćemo u kontaktu, srećan sam zbog njega, oprostiću mu - u šaljivom tonu je rekao Panter za BN Sports.

Papapetru je ove sezone u Evroligi u proseku ubacivao 5,4 poena uz 2,3 skoka uz odličnu defanzivnu rolu.

Za Panatinaikos je već nastupao od 2018. do 2022. godine, dok je pre toga nosio opremu najvećeg rivala Olimpijakosa.

Prema pisanju evropskog portala, Partizan radi na ostanku Zeka Ledeja u klubu i u narednim danima će verovatno biti poznata njegova sudbina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.