DOBIJAJU LI VEČITI A LICENCU? Komisija Evrolige u Beogradu zbog Partizana i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:19

DOBIJAJU LI VEČITI "A" LICENCU? Komisija Evrolige u Beogradu zbog Partizana i Zvezde

Odluka pada u aprilu.

Komisija Evrolige nalazi se u Beogradu kako bi saslušala sve argumente Partizana i Crvene zvezde u vezi sa dobijenjem "A" licence - saznaje Kurir.

Večiti su spremili detaljnu prezentaciju svega što su uradili, kao i onog što planiraju da urade u narednim sezona.

Kako prenosi Kurir, glavni argument i jednih i drugih su navijači i finansiranje za koje tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti održive i u godinama koje dolaze.

Ističu da su izgradili svetski prepoznatljiv brend sa slikama koje odlaze sa njihovih utakmica u svet. I da je to umnogome donosi imidžu i popularnosti Evrolige i van granica u kojima se igra ovo takmičenje.

Konačna odluka Evrolige na temu "A" licenci uslediće u aprilu ove godine.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evroliga u Beogradu – Partizan i Zvezda jure A licencu

Izvor: B92, 07.Feb.2024

Komisija Evrolige nalazi se u Beogradu, gde vodi razgovore sa "večitim rivalima"...Predsednik Dejan Bodiroga i izvršni direktor Paulijus Motejunas, između ostalog, borave u srpskoj prestonici...Delegacija Evrolige će obaviti razgovore sa Crvenom zvezdom i Partizanom i po pitanju A licence, naveli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.