GROBARI SU OVO ŽELELI DA IZBEGNU, ALI...Evo kada će se igrati majstorica u Madridu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:56

GROBARI SU OVO ŽELELI DA IZBEGNU, ALI...Evo kada će se igrati majstorica u Madridu

Tu pada odluka.

Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradu 78:85 od Real Madrida, te je Kraljevski klub tako izjednačio na 2:2 u plej-of seriji Evrolige.

Posle dva trijumfa na gostovanju, četa Željka Obradovića nije iskoristila dve meč lopte u srpskoj prestonici, pa će odluka o učesniku F4-a pasti u Madridu.

Taj meč na programu je 10. maja, od 21 čas. Uz svu nesreću, crno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da raduje činjenica da će u Španiji konačno biti kompletni, pošto je kazna istekla i kapitenu Kevinu Panteru.

Na četvrtoj utakmici za Parni valjak vratio se Matijs Lesor, a za Real Gabrijel Dek, koji je večeras doživeo tešku povredu i najverovatnije neće igrati u majstorici.

Pobednik petog duela na F4 će igrati protiv Barselone, koja je sa 3:0 nadigrala Žalgiris.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITENSKI POTEZ PANTERA: Poruka saigračima koja govori više od svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 10:58

Partizan će igrati majstoricu protiv Reala...O putniku na fajnal for u Kaunas iz dvomeča između Partizana i Real Madrida odlučivaće peti meč pošto je Kraljevski klub juče uspeo da trijumfuje u ''Štark areni'' sa 85:78 i izjednači u seriji na 2:2...Crno-beli su posle dve pobede u Madridu, pretrpeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Istorija će biti ispisana u Madridu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

Košarkaški klub Real Madrid će dočekati Partizan u petoj utakmici plej-ofa četvrtfinala Evrolige, meč će se igrati 10. maja, a u svakom slučaju će utakmica biti istorijska. U slučaju da "Blankosi" pobijede, biće prvi tim koji je uspio da nadoknadi 0:2 u seriji u istoriji Evrolige u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.