GROBARI SU OVO ČEKALI: Zna se kada Filipovski stiže u Beograd, EVO kada će biti PROMOVISAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 17:25

GROBARI SU OVO ČEKALI: Zna se kada Filipovski stiže u Beograd, EVO kada će biti PROMOVISAN

Partizan rešio gorući problem.

Dileme više nema - Sašo Filipovski biće novi trener Partizana. Makedonski stručnjak zameniće na klupi crno-belih odlazećeg Vlada Šćepanovića, a njegov dolazak u Beograd iz Ljubljane zakazan je u četvrtak.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

Prema tome, očekuje se da promocija bude održana dan kasnije, u petak, posle čega će Filipovski odraditi i prvi trening sa ekipom.

Podsetimo, novi trener Partizana je sa Olimpijom (sadašnja Cedevita Olimpija) u Sloveniji osvojio sve što se moglo osvojiti, dok je u inostranstvu, osvojio duplu krunu u Poljskoj i još jedan nacionalni kup sledeće sezone, kao i Kup Turske.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.