GROBARI SU OVO ČEKALI: Suma ODLUČIO da li OSTAJE u Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 18:36

GROBARI SU OVO ČEKALI: Suma ODLUČIO da li OSTAJE u Partizanu!

Gvinejac prelomio.

Prethodne nedelje pojavila se informacija da bi Sejduba Suma uskoro mogao da karijeru nastavi u MLS ligi.

Tim povodom oglasio se i sportski direktor Partizana Ivica Iliev (pročitajte OVDE), da bi sada i reprezentativac Gvineje doneo konačnu odluku.

Suma će, naime, ostati u Humskoj do daljeg. U prilog ovoj činjenici ide i to da je ušao u igru, u demoliranju Inđije (5:0) u 55. minutu meča.

Istina, prelazni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rok u MLS ligi traje do početka maja, ali Suma neće napuštati Partizan, pošto je potreban Aleksandru Stanojeviću u pohod na titulu i osvajanje Kupa Srbije.

Gvinejac je u novoj sezoni upisao 20 utakmica, četiri puta je bio strelac i namestio saigračima čak osam golova.

Sumi je još 90 minuta neophodno, kako bi došao do jubileja i 100. meča u crno-belom dresu. Od dolaska u redove Parnog valjka, postigao je ukupno 24 gola i 20 puta bio asistent.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.