GROBARI SU OVO ČEKALI: Egzum je poslao PORUKU posle izrečenih kazni

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 19:03

GROBARI SU OVO ČEKALI: Egzum je poslao PORUKU posle izrečenih kazni

Partizan vodi 2:0 u četvrfinalnoj seriji.

Evroliga je donela kazne zbog tuče u finišu utakmice druge utakmice plej-ofa Real Madrid – Partizan. Kažnjeni su Geršon Jabusele sa pet (za njega je sezona završena u svakom slučaju), Kevin Panter sa dva, a Matijas Lesor i Gebrijel Dek sa jednim mečom neigranja.

Još nije poznato da li će Dante Egzum igrati, budući da je doživeo povredu posle rvačkog zahvata Jabuselea.

Sada se oglasio posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažnjavanja.

- Hvala svima na porukama! Prošla su luda 24 sata, ali tim lekara čini sve što može da leči povredu koju sam zadobio tokom tuče. Moj fokus je da uradim sve što je potrebno da se vratim i nastavim ovo putovanje kako bi Beogradu i njegovim navijačima doneli titulu Evrolige koju zaslužuju! Sva vaša podrška mi previše znači i nadam se da ću vas uskoro videti na terenu - napisao je Egzum.

Treći meč će biti odigran drugog maja u Beogradu od 20.30 časova, a eventualni četvrti dva dana kasnije takođe u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.