GROBARI SU OSTALI BEZ REČI: Ovako izgleda dres Partizana za sledeću sezonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 11:38

GROBARI SU OSTALI BEZ REČI: Ovako izgleda dres Partizana za sledeću sezonu (FOTO)

Procurilo.

Fudbaleri Partizana privode sezonu kraju u kojoj su još jednom ostali bez titule, ali ne i bet šansi da osvoje trofej.

Za crno-bele je ključni datum 25. maj kad će se sa Crvenom zvezdom sastati u finalu Kupa Srbije i biti u prilici da sezonu završe trijumfalno.

Bez obzira kako će završiti duel na stadionu "Rajko Mitić" u Partizanu se uveliko spremaju za narednu sezonu. Pominju se pojačanja, ali i kako će izgledati novi dresovi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima će igrati izabranici trenera Aleksandra Stanojevića sledeće sezone.

Kako stvari stoje, ovako će izgledati Partizanov dres za narednu sezonu.

Na rukavima fale još simboli takmičenja i možda još neki sponzor, ali u principu to je to.

Ne znam za vas, ali meni je ovo lep dres. pic.twitter.com/bFTrej7Egz

— Grobarko Partizanović ⚽️ 🆗 (@GrobarkoPFC) May 13, 2021

Na društvenim mrežama su isplivale slike Partizanovog dresa za narednu sezonu, a prve reakcije navijača su veoma pozitivne.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

I dalje nema zvaničnih potvrda, ali prema nekim informacijama, ovako će izgledati dres Partizana za sezonu 2021/22.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.