GROBARI SU GA OBOŽAVALI, ALI JE NESLAVNO ZAVRŠIO U PARTIZANU: Sada očekuje crno-bele na fajnal-fotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 16:16

GROBARI SU GA OBOŽAVALI, ALI JE NESLAVNO ZAVRŠIO U PARTIZANU: Sada očekuje crno-bele na fajnal-fotu

Izabranici Željka Obradovića su poveli u četvrfinalnoj seriji.

Bivši košarkaš i trener Partizana Vlado Šćepanović prokomentarisao je pobedu crno-belih protiv Reala u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige.

- Kao prvo, plasman u Top 8 po mom mišljenju nije iznenađenje. Samo ime Željka Obradovića, roster govori o ambicijama Partizana. Ekipa je pravljena za velike stvari. Ono što je jasno i što se potvrdilo – ne pravi se sistem preko noći. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova ekipa Partizana je dokazala moć i kadra je da igra na fajnal-foru - rekao je nekadašnji košarkaš i trener Partizana za crnogorski "Lobsport".

Svakako ekipa mora momentalno da se okrene narednoj utakmici koja je na programu u četvrtak.

- To je ključ u ovakvim serijama. Što pre zaborave, to će biti bolje za njih. Veliki je uspeh, ali zašto ne dobiti i drugu utakmicu. Igralo se na jednu loptu, očekujem da i druga bude ista takva. Real je velikan, nema opuštanja - smatra Šćepanović, kojeg su Gorbari obožavali kao igrača, ali kao trener se nije proslavio u Partizanu.

Treći meč će biti odigran drugog maja u Beogradu od 20.30 časova, a eventualni četvrti dva dana kasnije takođe u Beogradu.

Eventualna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.