GROBARI PRIŽELJKUJU BOMBU NA CENTRU! Kem Birč dobio otkaz, Partizanu fali takav igrač, da li je vreme?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 17:06

GROBARI PRIŽELJKUJU BOMBU NA CENTRU! Kem Birč dobio otkaz, Partizanu fali takav igrač, da li je vreme?

Preko potrebna petica.

Košarkaši Partizana poraženi su posle produžetaka od Olimpijakosa u meču četvrtog kola Evrolige, a navijače crno-belih više od toga brine to što smatraju da timu nedostaje još jedan igrač na poziciji centra.

Prošle sezone tu je bio Matijas Lesor, a ove godine na centru nalazi se Frenk Kaminski, koji se još nije najbolje snašao u evropskoj košarkci.

Partizan čeka rez u NBA ligi, da vidi koji igrači neće produžiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor, te da pokuša da ih angažuje, a najnovija vest "preko bare" privukla je veliku pažnju Grobara.

Kem Birč (31) postaje slobodan agent u NBA ligi. Doskorašnji košarkaš San Antonija nije prošao poslednji "rez" u redovima Sparsa i može da bira gde će da nastavi karijeru. S obzirom na to da igra na poziciji centra već su se javili navijači Partizana i na društvenim mrežama zovu ga da dođe u Beograd.

Birč je visok 203 centimetra i ima iskustvo igranja u Evropi. Igrao je za turski Ušak u sezoni 2015/16, pa je narednu sezonu proveo u Olimpijakosu i bio je deo najbolje defanzivne petorke u ligi Grčke. Odatle je otišao u NBA i igrao za Orlando, njihovu filijalu i za Toronto. U februaru je trejdovan u Sparse, ali se nije naigrao u timu Grega Popovića.

Bez ikakve dileme Partizan razmišlja o pojačanju na "petici", a videćemo da li je vreme da među crno-bele stigne i Kem Birč.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.