GROBARI, OVO JE ZA VAS: Da li je ovo poslednja ‘Instagram poruka’ Leonarda, radio i ‘gugl translejt’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI, OVO JE ZA VAS: Da li je ovo poslednja ‘Instagram poruka’ Leonarda, radio i ‘gugl translejt’ (FOTO)

Po svemu sudeći, Brazilac bi trebalo uskoro da se priključi svojim saigračima.
Partizan će po svemu sudeći ponovo biti jači za Leonarda.
Ofanzivni vezista već dugo sa navijačima ‘komunicira’ preko društvene mreže Instagram, on okači neku od svojih poruka na portugalskom, dok mu pristalice crno-belih u komentarima pišu kako žele da se što pre priključi timu i ostane u Humskoj.
Čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da je tome, barem za ovaj odmor, došao kraj. Popularni Leo je na pomenutoj mreži napisao ‘stižem’ na portugalskom jeziku. Kada su Grobari shvatili šta na srpskom znači ‘estou chegando’, zasuli su Brazilca velikim brojem komentara i pozdrava.
Uz poruku, Leo je okačio i fotogorafiju sa proslave šampionske titule.
 
Estou chegando ⚽️❤✌️
Објава коју дели Leonardo Souza (@leozim42) дана 26. Јун 2017. у 5:10 PDT


The post GROBARI, OVO JE ZA VAS: Da li je ovo poslednja ‘Instagram poruka’ Leonarda, radio i ‘gugl translejt’ (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.