GROBARI OČIMA NE VERUJU: Loša VEST za Partizan pred izlazak u Evropu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI OČIMA NE VERUJU: Loša VEST za Partizan pred izlazak u Evropu!

Ovome se u Humskoj nisu nadali.

Fudbaleri Čelsija osvojili su Ligu Evrope i u narednom evropskom ciklusu takmičiće se u Ligi šampiona. Iako su to pravo obezbedili kroz Premijer ligu, gde su zauzeli treće mesto, Plavci su ovim uspehom donekle spasli razočaravajuću sezonu.

Ovakav epilog finalnog meča rastužio je pristalice Partizana, koji su u utakmici za pehar zdušnu podršku pružali Arsenalu. A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evo i zašto: Crno-beli su osvajanjem Kupa Srbije već izborili izlazak na evro-scenu i preskočili prvu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će u drugom i trećem kolu biti među povlašćenim ekipama.

Da su Tobdžije podigle pehar u finalu, Parni valjak bi bio među nosiocima i u poslednjoj četvrtoj kvalifikacionoj rundi, jer bi tako Arsenal izborio igranje u Ligi šampiona i oslobodio jedno mesto među nosiocima u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tada bi osvajač Kupa Češke (Sparta), države koja zauzima 13. poziciju na UEFA rang listi dobio direktan ulazak u Ligu Evrope umesto Arsenala, čime bi se Partizanu otvorio put ka nosiocima u četvrtom kolu. Jer, gledajući međusobni bilans tim iz Praga ima bolji međusobni koeficijent od kluba iz Humske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ukrajinska teniserka Elina Svitolina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.