GROBARI NISU MOGLI DA ZAMISLE LEPŠE VESTI Pred derbi sa Zvezdom! Sam Stanojević IZNEO POTVRDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:01

GROBARI NISU MOGLI DA ZAMISLE LEPŠE VESTI Pred derbi sa Zvezdom! Sam Stanojević IZNEO POTVRDU

Vetar u leđa.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ima dve sjajne vesti za sve kojima su crno-beli u srcu.

Naime, šef stručnog štaba ekipe iz Humske najavio je da će roviti Lazar Marković i Sejduba Suma biti spremni za najvažniji meč ove sezone - protiv večitog rivala, Crvene zvezde, u finalu Kupa Srbije.

Ta utakmica igra se 25. maja na našem najvećem stadionu, "Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitić", a stratega Partizana više brine Gvinejac, koji je propustio poslednje četiri utakmice.

Delovalo je u jednom trenutku sezone da će se Juventus i Milan do kraja boriti za titulu, ali je realnost takva da će njihov večerašnji (20.45) meč biti izuzetno važan u borbi za Ligu šampiona - trenutno su izjednačeni po bodovima. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, kao i dvojka, dok je kvota na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

- Počeli su da treniraju, Suma je dugo bio van stroja i nije u ritmu, ali do finala Kupa će sigurno biti spreman. Još ne znamo da li će biti u konkurenciji za duel sa Čukaričkim. Lazar Marković je kraće bio van tima i njega sigurno očekujem za duel sa Crvenom zvezdom - preneo je "Sportski žurnal" reči Aleksandra Stanojevića.

Partizan je, podsetimo, ostao i bez teoretskih šansi da ove sezone preuzme šampionsku titlu od Crvene zvezde, pa njegovi preostali superligaški mečevi, počev sa trećeplasiranim Čukaričkim, danas u 16.40, nemaju veću takmičarsku važnost.

Kup je preostao jedini trofej koji crno-beli mogu da uzmu i nema sumnje da će povratak Sume i Markovića značajano ojačati mogućnosti ekipe iz Humske u tom finalu sa najvećim rivalom.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.