GROBARI MOGU DA ODAHNU: Stranac ostaje u Partizanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 12:21

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Stranac ostaje u Partizanu (FOTO)

Odflučio da ne igra Letnju ligu.

Specijalna pozivnica Evrolige Partizanu znači da će crno-beli morati da pojačaju ekipu, ali i sačuvaju glavne igrače iz prethodne sezone.

Dobra vest za crno-bele stigla je iz Izraela pošto tamošnji mediji pišu da je plejmejker Partizana Jam Madar obavestio Bolton Seltikse da neće igrati Letnju ligu već će ostati sa reprezentacijom Izraela u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Svetsko prvenstvo.

To automatski znači da će Madar ostati i naredne sezone u Partizanu, bez obzira što su ga Seltiksi draftovali 2020, a sa crno-belima je Izraelac potpisao trogodišnji ugovor kada je došao prošlog leta. Madar će tako imati priliku da zaigra u Evroligi i stekne dodatno iskustvo pre nego što odluči da se otisne preko okeana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.