GROBARI MOGU DA ODAHNU: Partizan će u VEČITI DERBI ući jači, OČEKUJE se da zaigra i ON (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Partizan će u VEČITI DERBI ući jači, OČEKUJE se da zaigra i ON (FOTO)

Crno-beli žele da u najačem sastavu dočekaju crveno-bele.

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić, dobio je crveni karton na meču Superlige Srbije protiv Bačke na stadionu crno-belih. Parni valjak je salvio sa 1:0, ali je u finišu ostao bez standardnog odbrambenog igrača, pošto je Miletić bio isključen na tom meču. Međutim, postoji nada da će defanzivac ipak zaigrati na derbiju protiv Crvene zvezde 22. septembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, Miletić je nesmotrenim potezom stvorio dodatni problem svom timu, pošto je derbi sa Zvezdom na programu za dva kola, a u međuvremenu će ekipa Zorana Mirkovića morati u Novi Sad na gostovanje Proleteru. Miletić je zbog crvenog kartona sada dve utakmice van stroja...

Međutim, u sredu je osvanula informacija da bi Partizan svoj zaostali meč protiv Rada trebao da odigra 19. septembra, što bi uz duel sa Proleterom četiri dana ranije, mogao da skine Miletićevu suspenzijui automatski uđe u konkurenciju za Drebi na stadionu Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.