Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 13:55

GROBARI MOGU DA ODAHNU: I on OSTAJE u Partizanu!

Čekaju se ostali.

Iako je draftovan od strane Vašington Vizardsa, Tristan Vukčević će ostati i u novoj sezoni član Partizana, nezvanično saznaje sajt Sportske.net.

Pred kraj sezone činilo se da Tristan Vukčević neće ostati deo Partizana u sezoni 2023-24, ali stvari su se u međuvremenu promenile.

Vukčevića je Vašington hteo da "two-way" ugovor, ali im se nije svidela opcija da plate milion evra obeštećenja, pa ćemo i u novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni gledati krilnog centra u crno-belom dresu.

Što se tiče Partizana, jasno je za sada da od prošlogodišnje ekipe ostaju Jam Madar, Danilo Anđušić, Kevin Panter, Uroš Trifunović, Balša Koprivica i Alen Smailagić, za sada je jedini koji je sigurno otišao Matijas Lesor, a njegovim stopama nažalost će verovatno krenuti i Joanis Papapetru.

Neizvesna sudbina je za Džejmsa Nanelija, Zeka Ledeja, Dantea Egzuma, a od Alekse Avramovića se takođe očekuje da ostane i naredne sezone.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.