GROBARI DUBOKO RAZOČARALI DANILOVIĆA: Skandalozan događaj, a Partizan je stigao na korak od F4 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 18:20

GROBARI DUBOKO RAZOČARALI DANILOVIĆA: Skandalozan događaj, a Partizan je stigao na korak od F4 (VIDEO)

Ovo je malo ko očekivao.

KK Partizan je u sezonu 1991/92. u kojoj su osvojili najvredniji trofej u klupskoj istoriji odigrali sa veoma mladim timom (prosek 21,7 godina), a od početka do kraja takmičenja samo jednom su igrali u Beogradu.

Zbog rata u Hrvatskoj Partizan je "domaćin" bio u španskom gradu Fuenlabrada, gde je imao sjajnu podršku publike, a samo jednu utakmicu četvrtfinala (sa Knorom iz Bolonje) odigrao je u "Pioniru".

Takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u grupi u Evroligi Partizan je završio na četvrtom mestu, sa devet pobeda i pet poraza. U četvrtfinalu je eliminisan Knor (Virtus), odlučujuća utakmica dobijena je u Bolonji, a u polufinalu završnog turnira pobeđen je milanski Filips, 82:75.

Ekipu koja je došla do 'krova Evrope' vodio je Željko Obradović, uz podršku prof. Aleksandra Nikolića.

Ipak, taj jedini meč u Beogradu je bilo veliko razočarenje za sve, jer navijači su došli u mizernom broju da to isprate. To je potvrdio i tada jedan od najboljih igrača Partizana Predrag Danilović. Čak se može reći i da je bila skandalozno mala poseta.

Sada protiv Reala svakako neće biti ovako slaba poseta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.