GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Andrea Trinkijeri dao SJAJNU ideju se zabaviti kod kuće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Andrea Trinkijeri dao SJAJNU ideju se zabaviti kod kuće (FOTO)

Trener Partizana veoma kreativan.

Košarkaši Partizana su, kao i ostali sportisti u Srbiji i svetu, trenutno na prinudnom odmoru zbog pandemije korona virusa, što znači da je i trener crno-belih Andrea Trinkijeri silom prilika dobio više slobodnog vremena.

Kao i svi ostali, Trinkijeri mnogo vremena provodi kod kuće zbog opasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od zaraze, što dovodi do problema prekraćivanja dosade. Posle knjiga i filmova,  italijanski trener je na Tviteru podelio još jednu ideju kako iskoristiti višak slobodnog vremena, a ujedno i potrošti nagomilanu energiju. Trinkijeri je postavio fotografiju stola za stoni tenis sa reketima i lopticom uz heštegove ''ostani kod kuće'' i ''budi kreativan'.

#stayhome #becreative pic.twitter.com/HffXjV8gxq

— Andrea Trinchieri (@andreatrinkieri) March 26, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.