GROBARI BESNE: Povećana kazna Partizanu, FSS bez milosti prema crno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 17:50

GROBARI BESNE: Povećana kazna Partizanu, FSS bez milosti prema crno-belima

Bez najvatrenijih i na gostovanju.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije povećala je kaznu Partizanu zbog incidenata koje su navijači crno-belih pravili 11. aprila protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Partizan je zbog kazne bez navijača već ugostio Crvenu zvezdu u 170. Večitom derbiju (0:0), a sad će Humska biti zatvorena za publiku i za utakmicu protiv Novog Pazara, u 34. kolu Superlige. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kazna se tu ne završava, jer Partizan neće smeti da ima organizovane navijače na naredna dva gostovanja, protiv TSC i Vojvodine, u utakmicama koje direktno odlučuju da li će Partizan igrati u Evropi sledeće sezone, što će razbesneti sve Grobare koji su planirali da bodre voljeni tim.

Uz sve to, klub je kažnjen i novčano sa 700.000 dinara. FSS je kaznio i Čukarički zbog iste utakmice, sa 300.000 dinara i utakmicom pred praznim tribinama.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli sa 58 bodova, ima četiri manje od TSC-a i sedam od Čukaričkog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.