GROBARE SAMO OVO INTERESUJE! Ko ide, a ko OSTAJE u Partizanu, evo kako stvari stoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 12:40

GROBARE SAMO OVO INTERESUJE! Ko ide, a ko OSTAJE u Partizanu, evo kako stvari stoje

Očekuju se i pojačanja.

Košarkaški klub Partizan, nošen velikim uspehom iz nedavno završene sezone, počeo je da sklapa kockice i sastav za narednu.

Poznato je ko je otišao, ko je ostao, ali ima još nekoliko igrača koji za sada nisu doneli odluke. Jasno je da se najviše gledaju dve pozicije, krilo i centar.

Krajem avgusta igra se Svetsko prvenstvo, pa će neki košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morati i ranije na pripreme sa svojim reprezentacijama, stoga bi trebalo da se uskoro reše brojna pitanja.

Otišli su Matijas Lesor (Panatinaikos) i Dante Egzum (Dalas). Na pragu odlaska je i Janis Papapetru i deluje da je samo pitanje momenta kada će i zvanično da bude potvrđen povratak u Panatinaikos.

Pod upitnikom, od igrača iz prošle sezone je još i Tristan Vukčević. On je izabran na nedavnom NBA draftu od strane Vašingtona i trenutno se nalazi u Americi. Igraće u Letnjoj ligi za Vizardse i u zavisnosti od toga kako se tamo pokaže biće doneta odluka o daljim koracima. Ukoliko odluči da ode tamo, postoji obeštećenje koje dele Partizan i Real Madrid.

Na zvaničnom sajtu Evrolige stoji 10 imena: Danilo Anđušić, Kevin Panter, Savo Drezgić, Đorđije Jovanović, Jam Madar, Uroš Trifunović, Tristan Vukčević, Alen Smailagić, Zek Ledej, Balša Koprivica.

U pitanju su igrači koji imaju ugovore sa ekipom, mada nije garantovano da će svi oni ostati. Panter potpisao je ugovor prvi, potom je to učinio Ledej. Danilo Anđušić se obavezao na dvogodišnju saradnju kada je dolazio. Jam Madar ostaje, prema rečima kapitena, kao i Aleksa Avramović, dok je Džejmsu Naneliju ponuđen nastavak saradnje.

Ugovore imaju i Smailagić, Koprivica i Trifunović i oko njih ne bi trebalo da postoji dilema. Tu su i dvojica mladih i talentovanih igrača Drezgić i Jovanović, koji je tokom sezone bio u Razvojnoj ligi i tamo je imao neke dobre partije.

Pominju se i neka pojačanja, najviše figurira ime Kostasa Slukasa, ali se Grobari potajno nadaju i Goranu Dragiću, o čemu je naš portal već i pisao.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.