GRME IZVAN: Navijači Partizana stigli na stadion! Podrška uprkos zabrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 19:17

GRME IZVAN: Navijači Partizana stigli na stadion! Podrška uprkos zabrani

Uz klub...

Posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, juče je nastavljena Superliga Srbije. Juče su svoje mečeve odigrali fudbaleri Inđije i Spartaka (1:2), Vojvodine i Čukaričkog (1:1) i Rada i Crvene zvezde (0:5). Crveno-beli su tako osigurali titulu prvaka države, a danas se nastavljaju preostale utakmice 27. kola.

Posle Radnika i Proletera na teren su istrčali i drugoplasirani Partizan koji na svom stadionu dočekuje Mladost iz Lučana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Meč je kasnio zbog toga što su navijači pre utakmice okačili sporan transparent sa prozivkom za večitog rivala (taj transparent pogledajte na OVOM linku).

Od ranije je poznato da navijačima u ovom trenutku nije dozvoljen ulaz na stadion zbog pandemije koronavirusa, ali to nije sprečilo pristalice crno-belih da se okupe ispred stadiona i da navijaju za svoj klub.

#bakljada #Partizan #ispredstadiona pic.twitter.com/e2mldFwqfb

— Milos Topalovic (@MilosTopalovic2) May 30, 2020

Raširili su ranije uklonjeni sporan transparent, upalili baklje, pevali pesme...

Juče:

Inđija – Spartak 1:2

(Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70)

Vojvodina – Čukarički 1:1

(Bojić 13 - Tedić 76)

Rad - Crvena zvezda 0:5

(Ivanić 24, Babić 30, Vukanović 36, Degenek 57, Vukanović 82)

Danas:

Radnik – Proleter 1:1

(Stamenković 76 - Babić 46)

Partizan – Mladost (17.30)

Napredak – Radnički (19.30)

Nedelja:

TSC – Javor (17.30)

Mačva – Voždovac (19.30)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.